Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки Стаи за гости Ковачки

Къща за гости "Ковачки" е разположена в гр. Белоградчик на адрес ул. "Пейо Яворов" 37, в близост до заведението "При Иван" и спортна зала "Васил Михайлов".

Пълният капацитет на къщата е 9 места. Отворена е целогодишно.

Къщата е на два етажа.

На първия етаж разполага със спалня (със самостоятелен санитарен възел и баня) + механа за 10 души.

На втория етаж, къщата разполага със стая с две единични легла, стая с приста и единично легло, стая със спалня и единично легло - всичките с общ санитарен възел.

Всяка стая разполага с климатик, ТВ и интернет.

За удобство на гостите, къщата предлага барбекю на ток или дървени въглища, като в непосредствена близост се намира двор с маси и пейки - за приятно прекарване, с изглед към крепостта Калето.

На 90 м. от къщата се намира ресторант и басейн "При Иван".

Характерно за Белоградчик и региона са скалните образувания Белоградчишки скали, крепостта Калето, пещерата Магура, пещера Венеца, Рабишкото езеро, както и исторически и природонаучен музеи.

Местоположение:
Капацитет: 9 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

Обектът е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Семейни празненства
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
Зоя Ковачка
Зоя Ковачка