Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун Стаи за гости М-Стоун

Добре дошли в къща за гости "М-Stone", в атрактивната зимна столица Банско. Тук е идеалното място както за гости, търсещи спокойствие, така и за тези, търсещи забавление!

Предлагаме Ви красива градина, където да посрещнете деня с ароматно кафе, и салон за весело и шумно прекарване на вечерта.

Всяка стая разполага с тераса, с изглед към Пирин планина, собствен санитарен възел, свободна интернет зона. На разположение на гостите е и кухня и барбекю.

Ценителите на вино ще могат да се насладят на домашно направено вино.

А ако търсите развлечения, нови емоции и преживявания, Банско е идеалното място. Тук ще намерите най-дългата водна пързалка в Европа - 400 метра, ще можете да се спуснете по улея за тюбинг, да яздите коне в планината и какво ли още не!

За любителите на история, Банско е истинско културно и историческо богатство.

Ще се радваме да бъдете не само наши гости, а и приятели!

Местоположение:
Капацитет: 20 гости
Двойни стаи: 7
Тройни стаи: 2
Интернет:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0884 *** ***
покажи телефона
Силви Мехомийска
Силви Мехомийска