Стаи за гости Маджарови

град Хисаря · община Хисаря, област Пловдив

Стаи за гости Маджарови Стаи за гости Маджарови Стаи за гости Маджарови Стаи за гости Маджарови Стаи за гости Маджарови Стаи за гости Маджарови Стаи за гости Маджарови Стаи за гости Маджарови Стаи за гости Маджарови Стаи за гости Маджарови Стаи за гости Маджарови Стаи за гости Маджарови Стаи за гости Маджарови Стаи за гости Маджарови Стаи за гости Маджарови Стаи за гости Маджарови Стаи за гости Маджарови Стаи за гости Маджарови Стаи за гости Маджарови

Стаи за гости Маджарови, Хисаря.

До къщата се стига по удобен, асфалтиран път. На 3 минути от автогарата и железопътната гара. Намираме се в центъра на града на тиха и спокойна улица. В близост има заведения, паркове, минерални извори, SPA центрове.

Стопаните на къщата Ви предоставят място за хранене, барбекю, кухненски кът, посуда за хранене, готварска и микровълнова печка. Ние винаги сме готови да Ви посрещнем и предоставим условия за една добра почивка.

Разполагаме с две двойни стаи и една тройна (четворна) стая за възрастни с деца. Всяка стая е обзаведена със спалня, бюро, хладилник (минибар), телевизор с кабелна телевизия, климатик, Wi-Fi, самостоятелен санитарен възел, ютия с дъска за гладене.

Гостите на "Стаи Маджарови" ползват 50% отстъпка в спа центъра на хотел Централ.

Заповядайте! Очакваме Ви!

Местоположение:
Капацитет: 5 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0988 *** ***
покажи телефона
Бонка Маджарова
Бонка Маджарова