Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей Къща за гости Орфей

Всяка от посочените комфортни/лукс стаи са новообзаведени, със собствена вътрешна баня и тоалетна, климатик, хладилник, телевизор, тераса, безплатен Wi-Fi във всяка стая и общите помещения, безплатен вътрешен паркинг с видео наблюдение. На разположение на гостите има телевизионна зала, а в лятната градина има условия за барбекю и приготвяне на храна.

Посочените стандартни стаи в Къща Орфей, които се намират на първи и втори етаж, са със самостоятелен санитарен възел, телевизор, тераса и хладилник, вентилатор, безплатен Wi-Fi на територията на обекта, обща зала с телевизионна зона, ютия и маса за гладене в коридора на всеки етаж.

Обектът се намира на стратегическо място откъм тишина и чист въздух, в близост има супермаркет, лекарски кабинет, кафета, заведения за хранене, нощни барове, според вкуса на всеки.

Къща Орфей Ви предлага семеен уют, незабравими летни спомени и приятни мигове край морския бряг. Къщата е разположена на тихо и спокойно място, на 3 мин. от главния път Варна-Албена, 6 мин. от центъра на селото и на 15 мин. от плажа. На 100 м. разстояние е автобусната спирка, от където бихте могли да вземете транспорт до град Варна, който се намира на 25 км. от селото.

В близост няма шумни заведения и механи, поради което къщата е предпочитано място за отдих от семейства с деца. На 100 метра от къщата има супермаркет. По протежение на търговската улица има многобройни магазини, ресторанти, пицарии, както и нощни барове и дискотеки. Тук ще откриете още денонощни хранителни магазини, аптеки и зъболекарски кабинет.

Плажната ивица в Кранево е охраняема, широка и в своето начало е плитка, с което е идеално място за къпането на малки деца. Също така можете да се насладите на приятна разходка по пясъка до Албена. В близост се намира природния резерват Балтата, който се простира на площ от 18 хектара, също така на разстояние от 15 км. е и град Балчик, където можете да разгледате красивата ботаническа градина.

За нас е важно Вашето спокойствие, качеството на обслужване и доброто Ви настроение!

Местоположение:
Цялата къща: 10 гости
Двойни стаи: 8
Тройни стаи: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
057* *** **
покажи телефона
Русева
Русева