Стаи за гости Петрови Стаи за гости Петрови Стаи за гости Петрови Стаи за гости Петрови Стаи за гости Петрови Стаи за гости Петрови Стаи за гости Петрови Стаи за гости Петрови Стаи за гости Петрови Стаи за гости Петрови Стаи за гости Петрови Стаи за гости Петрови Стаи за гости Петрови Стаи за гости Петрови

Къща Петрови предлага настаняване в две двойни, две тройни и две стаи за по четири човека, модерно обзаведени и предоставящи необходимите удобства за една пълноценна почивка.

Всяка стая е оборудвана с климатик, телевизор, интернет и собствен санитарен възел.

Отоплението е с климатици, а през студените зимни месеци - с локално парно на пелети.

На най-горния етаж на къщата разполагаме с просторна трапезария – барбекю и оборудвана кухня с всички необходими електродомакински уреди - хладилник, готварска печка, кафеварка, миялна машина. На преносимото барбекю, което се ползва на терасата на трапезарията, можете да си приготвите вкусни месца, а през зимните месеци - да се любувате тук на топлината на печката с дърва.

Обособено е перално помещение с 3 перални и 2 сушилни. Осигурени са пособия за гладене.

В двора на къщата са налични 4 паркоместа, като има възможност и за паркиране на улицата.

Панорамната тераса предоставя спираща дъха гледка към вр. Ботев, гр. Калофер, паметника на Христо Ботев и една от църквите. Град Калофер е един от малкото български градове с четири действащи църкви, един манастир и няколко храма.

В близост са курортите: Павел баня - 25 км, Баня - 18 км, Хисар - 32 км.

Заповядайте!

Местоположение:
Капацитет: 18 гости
Двойни стаи: 2
Тройни стаи: 2
студиа: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0895 *** ***
покажи телефона
Чонка Петрова
Чонка Петрова