Стаи за гости Планинска среща

село Балканец · община Троян, област Ловеч

Стаи за гости Планинска среща Стаи за гости Планинска среща Стаи за гости Планинска среща Стаи за гости Планинска среща Стаи за гости Планинска среща Стаи за гости Планинска среща Стаи за гости Планинска среща Стаи за гости Планинска среща Стаи за гости Планинска среща Стаи за гости Планинска среща Стаи за гости Планинска среща Стаи за гости Планинска среща Стаи за гости Планинска среща Стаи за гости Планинска среща Стаи за гости Планинска среща Стаи за гости Планинска среща Стаи за гости Планинска среща

Стаи за гости "Планинска среща" се намира в с. Балканец и е оценена с категория 2 звезди.

Селото е разположено в живописния Троянски балкан и само на 7 км. от едноименния град. Къщата разполага с 6 стаи, всяка с отделен санитарен възел. Има механа с камина, кухненска част с посуда за приготвянето на храна. Двор с огромна тераса над реката, барбекю и навес. Безплатен паркинг. На 300 м. от басейн, ресторант и конна база. Базата е с капацитет 15 гости. Може и отделни стаи. По заявка приготвяме ястия от троянската кухня.

Заповядайте!

Есента - щедро златна, а зимата - приказно бяла.

Балканец е малко планинско селце, сгушено в топлата прегръдка на Троянския балкан, обляно от топлите лъчи на слънцето. Там ще видите усмихнати балканджии, носещи в душата си стария български бит. Те ще Ви посрещнат топло и усмихнато с отрупана една спалня и една единична стая. Общият капацитет на посетители могат да се възползват от локално парно, паркинг, две самостоятелни механи с камини, два хладилника и готварска печка и сателитна телевизия.

На 100 м. до ресторант, конна каза и голям плувен басейн!

Местоположение:
Капацитет: 15 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

Обектът е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Семейни празненства
  2. Моминско / Ергенско парти
Условия за повеждане на събития:
Вдигането на шум трябва да е в нормални граници и съобразено със законовите изисквания до 22:00-23:00ч.
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Теодора Иванова
Теодора Иванова