Стаи за гости Плавас Стаи за гости Плавас Стаи за гости Плавас Стаи за гости Плавас Стаи за гости Плавас Стаи за гости Плавас Стаи за гости Плавас Стаи за гости Плавас Стаи за гости Плавас Стаи за гости Плавас Стаи за гости Плавас Стаи за гости Плавас Стаи за гости Плавас Стаи за гости Плавас Стаи за гости Плавас Стаи за гости Плавас Стаи за гости Плавас Стаи за гости Плавас

Къща за гости "Плавас" е разположена в тих и спокоен квартал на Созопол. В непосредствена близост са спортна площадка, параклис, детски кът, магазини, платен общински паркинг.

Предлагат се три апартамента /2+1/и три самостоятелни двойни стаи с WC.Апартаментите включват коридор, WC, напълно оборудвана кухня-трапезария, спалня с прилежащ хол и тераса с изглед към най-новия ваканционен комплекс Санта Марина и морето. Общият капацитет е 15 легла.

Разпределението на етажите е функционално, а помещенията просторни и удобни. Интериорът е подходящ както за млади хора,така също и за семеен туризъм. Всяко помещение разполага с цифрова телевизия и интернет, климатик, кана за гореща вода и хладилник.

Гостите могат да разчитат на подкрепа и съдействие от наша страна. Готови сме да задоволим всяко изискване и адекватно да разрешим проблеми или неудобства. Ценим реда, точността и спокойствието. Знаем много за историята на града и всички забележителности. С удоволствие бихме ги споделили с вас. На разположение сме да организираме за вас екскурзии и трансфери. Избирайки Плавас, Вие си осигурявате гарантирано спокойствие, уют и удобства.

Местоположение:
Капацитет: 15 гости
Двойни стаи: 3
апартаменти: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Цанка Петрова
Цанка Петрова