Стаи за гости Рай Стаи за гости Рай Стаи за гости Рай Стаи за гости Рай Стаи за гости Рай Стаи за гости Рай Стаи за гости Рай Стаи за гости Рай Стаи за гости Рай Стаи за гости Рай Стаи за гости Рай Стаи за гости Рай Стаи за гости Рай Стаи за гости Рай Стаи за гости Рай Стаи за гости Рай

Разположена на южен склон на Родопите, на най-високото място в с. Беден, къщата ще ви плени със своите живописни гледки от всеки прозорец на своите стаи.

Напълно обзаведена и оборудвана, тя ще ви предложи битов уют от камък, дърво и разбира се, топлината на камина. Във всяка една от 4-те спални има кабелна телевизия и интернет.

Домакините са осигурили пералня и съдомиялна, кафе машина, тостер, електрическа кана, пособия за гладене и принадлежности за баня.

Дворът е слънчев и просторен, а гледката от терасата - невероятна.

На 20-тина км от вас ще откриете различни забележителности, занимания и удоволствия.

30 мин ви делят от ски пистите на Пампорово.

Любителите на риболова са на 20 км от язовир Въча, 50 км от яз. Доспат и само на 5 км от Широколъшка река, а за 6 мин. с кола кулинарите любители могат просто да си закупят прясна пъстърва от близкия рибарник.

Пещерите Дяволското гърло и Ягодина, панорамната площадка Орлово око, екопътеките Струилица, Храстево, Равня и пътеката до крепост Беаднос, са само част от маршрутите, които може да изберете.

На 10 км от къщата, можете да се отпуснете в Беденски минерални бани или да релаксирате в спа комплекси в гр. Девин.

Местоположение:
Капацитет: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:

Провеждане на събития

Обектът е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Семейни празненства
  2. Хоум офис
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Николай Русев
Николай Русев