Стаи за гости Рехатъ къща

село Коритата · община Рудозем, област Смолян

Стаи за гости Рехатъ къща Стаи за гости Рехатъ къща Стаи за гости Рехатъ къща Стаи за гости Рехатъ къща Стаи за гости Рехатъ къща Стаи за гости Рехатъ къща Стаи за гости Рехатъ къща Стаи за гости Рехатъ къща Стаи за гости Рехатъ къща Стаи за гости Рехатъ къща Стаи за гости Рехатъ къща Стаи за гости Рехатъ къща Стаи за гости Рехатъ къща Стаи за гости Рехатъ къща Стаи за гости Рехатъ къща Стаи за гости Рехатъ къща

В "Рехатъ къща" ще усетите как времето сякаш спира. В тишината, прекъсвана само от песента на щурците, аромат на билки и многобройни звезди, които са едва ли не на една ръка от Вас - тук ще откриете магията на селския бит и душевност, на българската природа. За общо ползване – холна преходна стая с мека мебел, кухня, барбекю, паркинг, двор, механа, вана с много пяна, тиха музика или хубава книга- всеки си мечтае именно за такава почивка в края на работния ден. Добавянето на лечебни растения, етерични масла и соли към водата на ваната подпомага допълнително постигането на оптимален ефект от почивката.

ТУК ще откриете още: безжична интернет връзка (безплатна за гостуващите), сателитна Телевизия, детски кът с пясъчник за игра, фитнес, люлка, голям тревен

двор с цветна градина, изворна вода, красива гледка, чист въздух, места за колите.

През летния сезон предлагаме и басейн с размери Дължина (диаметър): 244 см.Дълбочина: 76 см.

Селото се намира на 13 км. от гр. Рудозем, на 45 км. от к.к. Пампорово, далече от шума на градовете, районът е с чист планински въздух и мек климат. При интерес и желания на гостите могат да се насладят на еко пътеки в района и офроуд маршрут. За любители на разходки Екопътека Кечи Кая, Средновековна крепост „Козник”, Древен храм над връх „Циганско градище” -Съдилището”. Джамията и „Златният Коран” в село Чепинци, Пещерите Ухловица, Голубовица и Шаренка ; Връх Средногорец -Родопската шипка, Момчилова крепост, "Дяволския мост", през който са минавали някогашните кервани. Само на 33 км от Рехатъ къща се намира и единствената ферма за щрауси в област Смолян. Там можете да се срещнете очи в очи с около 20 екземпляра от необикновените животни. Южната ни съседка Гърция, където може да се види дивата природа около браздата и да се снимат диви животни, като глухар, мечка, лещарка и др..Планетариум- Смолян, Обсерватория Рожен, Агушеви конаци, Етнографски ареален комплекс Златоград, Кристална зала Родопски кристал (музей), Посещение на родопска воденица и тепавица… Възможност за плуване, туризъм, риболов, пикник, каране на велосипеди, конна езда. При допълнително заплащане се предлагат родопски специалитети и изхранване. Леглова база 13 човека.

При предварителна заявка можете да си отнесете у дома домашно мляко, картофи, боб и всичко, което ражда земята в този край. Водата в чешмата е изворна, а въздухът истински чист. Красивите поляни и лъкатушещите пътеки ще ви осигурят една спокойна разходка, която може да завърши с пикник под сянката на някое дърво.

Рехатъ къща Ви предоставя уют, Вие си направете богата колекция от прекрасни спомени!

Къщата е напълно самостоятелна!

Заповядайте при нас! Очакваме ви!

Местоположение:
Капацитет: 14 гости
Единични стаи: 1
Тройни стаи: 4
апартаменти: 1
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Провеждане на събития

Обектът е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0893 *** ***
покажи телефона
Ина Огнянова
Ина Огнянова