Стаи за гости Сокола Стаи за гости Сокола Стаи за гости Сокола Стаи за гости Сокола Стаи за гости Сокола Стаи за гости Сокола Стаи за гости Сокола Стаи за гости Сокола

Къщата е разположена в село Соколово, община Дряново, на разстояние 15 км. от старата столица Велико Търново и на 8 км. от град Дряново, по главния път Велико Търново – Габрово.

Предлагаме настаняване в двойни, тройни и стаи за четирима. Всички стаи са със собствен санитарен възел и климатик.

Къщата е особено подходяща за семейна почивка с деца и приятели, които търсят спокойствие и желаят да избягат от шума на града. Има просторен двор с естествена зеленина, цветя и плодни дръвчета, ограден с масивни огради. В него са разположени голям басейн, шезлонги, чадъри, масички със столове, хамаци и люлки, билярдна маса. е. Ще можете да се насладите на любимата книга, партия шах или карти, да помечтаете на хамака, да пощуреете с децата в басейна или да поиграете билярд.

На Ваше разположение е напълно оборудвана просторна кухня за самостоятелно приготвяне на храна с хладилници, печка, микровълнова, кафе машина, кана за топла вода и всички необходими кухненски посуди и принадлежности.

В забавни приказки и закачки покрай барбекюто в двора, можете да си приготвите и вкусни специалитети, а в близост до него има и навес за хранене на открито с телевизор с цифрова телевизия.

За гостите с автомобили e подсигурено място за паркиране – до 6 автомобила.

Местоположение:
Капацитет: 20 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 4
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Цветелина Дянкова
Цветелина Дянкова