Бунгала Стълпище Бунгала Стълпище Бунгала Стълпище Бунгала Стълпище Бунгала Стълпище Бунгала Стълпище Бунгала Стълпище Бунгала Стълпище Бунгала Стълпище Бунгала Стълпище Бунгала Стълпище Бунгала Стълпище Бунгала Стълпище Бунгала Стълпище Бунгала Стълпище Бунгала Стълпище

На брега на р. Дунав в селищното образование "Стълпище" на 23 км. от град Русе, се намират уютни и комфортни малки къщички. Стаите са с две и три легла. Те са със самостоятелен санитарен възел, телевизор, интернет и климатик. Разполагаме с абсолютно всичко за Вашия комфорт. Кухнята е оборудвана с фурна, котлони, хладилник с фризер, барбекю.

Къщичките са разположени на 25 м. от р. Дунав в близост до природния обект "Декилиташ ", който представлява два големи каменни стълба, датиращи от мезозойската ера. Името му се свързва с турското название - декили таш /побит камък/. Предполага се, че са използвани в римско време за наблюдение. Легендите разказват за Крали Марко, който повдигнал скалата на малкия си пръст, символ на сила и мъжество.

Може да се посетят и "Ивановските скални манастири" - важен религиозен център от 11 в. Има запазени множество скални църкви, отделни килии и уникални стенописи от 14 век. Богати на птичи свят са горските масиви, намиращи се покрай реката. Можете дори да срещнете сърнички и елени. В околността се намира и Пещерата Орлова чука. Възможност за планинско екстремно колоездене, мотоциклетизъм и ATV. Районът е особено подходящ за риболов - сом, шаран, бял амур, бяла риба, щука, платика, морунаж, скобар, облез, дунавско попче и др.

Потопете се в спокойствие, тишина, уют и дискретност, насладете се на неповторимия залез.

Местоположение:
Капацитет: 19 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0882 *** ***
покажи телефона
Петър Атанасов
Петър Атанасов