Стаи за гости Старото школо

село Съботковци · община Габрово, област Габрово

Стаи за гости Старото школо Стаи за гости Старото школо Стаи за гости Старото школо Стаи за гости Старото школо Стаи за гости Старото школо Стаи за гости Старото школо Стаи за гости Старото школо Стаи за гости Старото школо Стаи за гости Старото школо Стаи за гости Старото школо Стаи за гости Старото школо Стаи за гости Старото школо Стаи за гости Старото школо Стаи за гости Старото школо Стаи за гости Старото школо Стаи за гости Старото школо Стаи за гости Старото школо

Добре дошли в къща за гости “Старото школо” в село Съботковци. Ние Ви предлагаме да се потопите в атмосферата на стария български бит. Предлагаме Ви домашен уют, топлина и вкусни гозби. “Боженски чифлик” е мястото, където може да се докоснете до вълшебствата на високопланинската природа, да се запознаете отблизо с живота във фермата и с нейните обитатели, да отморите на чаша билков чай с мед и домашно кисело мляко със сладко от горски плодове, да откриете магията на старите български традиции.

Сградата е построена 1904 година в близост до старото килийно училище в двора на храм ”Св. Николай Чудотворец” за Начално училище, което е действало до 1952 година.

Днес къщата е ремонтирана и реконструирана. На втория етаж са разположени три стаи за нощувка със самостоятелни санитарни възли (двойка плюс детско легло, тройка и четворка). На първия етаж има механа за 30 човека и оборудвано кухненско помещение.

Село Съботковци се намира на 10 км. от град Габрово, на 5 км. от Архитектурно-исторически резерват “Боженци” и на 42 км. от град Велико Търново.

Ние, екипа на “Боженски чифлик” ще се постараем да направим незабравимо Вашето пребиваване!

Местоположение:
Капацитет: -
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Ели Петрова
Ели Петрова