Стаи за гости The Pink House Стаи за гости The Pink House Стаи за гости The Pink House Стаи за гости The Pink House Стаи за гости The Pink House Стаи за гости The Pink House Стаи за гости The Pink House Стаи за гости The Pink House Стаи за гости The Pink House Стаи за гости The Pink House Стаи за гости The Pink House Стаи за гости The Pink House Стаи за гости The Pink House Стаи за гости The Pink House Стаи за гости The Pink House Стаи за гости The Pink House Стаи за гости The Pink House Стаи за гости The Pink House Стаи за гости The Pink House Стаи за гости The Pink House Стаи за гости The Pink House Стаи за гости The Pink House Стаи за гости The Pink House Стаи за гости The Pink House

Розовата къща, в село Полковник Серафимово разполага с леглова база от 10 места.

Полковник Серафимово е уникално село, на 10 км от Смолян, а крайпътното му разположение гарантира спокойствие и красота.

Къщата е проектирана да побере до 8 души, с възможност за добавяне на 2 допълнителни легла.

Розовата къща е чудесна за малки групи, двойки и всички, който харесват да се разхождат, обичат хубавата храна, искат релакс, харесват да наблюдават птиците и да разглеждат местни и близки атракции.

Отопленият басейн със слънчева тераса и бар на басейна са фантастично допълнение към къщата и се ползват само от гостите на Розовата къща.

Гостите могат да приготвят храната си, но ако не искате, ние предлагаме менюта за закуска, обяд и вечеря на разумна цена.

Нашата истинска страст е към храната и готвенето и обичаме да я споделяме с нашите гости! Кухнята ни използва местни био продукти и създава ястия, които съчетават най-доброто от българската и италианската кухня.

Розовата къща е идеалното място за спокойна почивка!

Заповядайте!

Местоположение:
Капацитет: 9 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

Обектът е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Фирмено парти
  2. Семейни празненства
  3. Хоум офис
Условия за повеждане на събития:
Събитията, резервирани със стаи, са ограничени до девет гости.
Еднодневните събития са за максимум 20 души.
В сила са ограничения за шум от 12:00 до 20:00 часа
Ползването на басейна е забранено след 21:00 ч.
При резервация се изисква депозит от 20% от общата цена, който ще бъде върнат в края на събитието.
Възрастните трябва да наблюдават децата през цялото време, ръководството не поема никаква отговорност за инциденти, възникнали по време на събитието.
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Ирма Сироне
Ирма Сироне