Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса Стаи за гости Ванеса

Къща „Ванеса“ се намира в китният град Трявна в сърцето на Балкана. Намира се на тиха и спокойна улица до смесена гора, която предлага истинска прохлада през горещите летни дни.

Къщата предлага за гостите първи етаж. Разполагаме с 2 семейни студиа с общ капацитет - 9 места.

Студио 1 разполага със стая със спалня преход и стая с 3 единични легла (5 човека) с обща баня и тоалетна.

Студио 2 разполага със стая със спалня и единично легло и преходна стая с единично легло (общо 4 човека) с обща баня и тоалетна.

Важно: Отдава се общият капацитет от двете студиа от 9 човека.

Предлагаме:

- Оборудвана кухня

- Битова механа

- Телевизор с кабелна телевизия във всяка стая

- Климатици във всяка стая

- Безплатен безжичен интернет

- 2 паркоместа в двора+ още 2на пътя пред обекта

- Покрито барбекю в старинен битов стил

- Озеленен двор с беседка в старинен битов стил

- Детска люлка

*** НОВО *** Предлагаме на гостите си вграден басейн с размери 6 метра дължина, широчина 3,50 м и дълбочина от 1,50 м. (не се заплаща допълнително)

Местоположение:
Капацитет: 9 гости
студиа: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Росен Спасов
Росен Спасов