Стаи за гости Водопада

град Смолян · община Смолян, област Смолян

Стаи за гости Водопада Стаи за гости Водопада Стаи за гости Водопада Стаи за гости Водопада Стаи за гости Водопада Стаи за гости Водопада Стаи за гости Водопада Стаи за гости Водопада Стаи за гости Водопада Стаи за гости Водопада Стаи за гости Водопада Стаи за гости Водопада Стаи за гости Водопада Стаи за гости Водопада Стаи за гости Водопада

Стаи за гости ”Водопада” гр. Смолян, са разположени в изключителна близост до Смолянския водопад, благодарение на което може да се насладите на шума от падащите му води.

Подходящи са за пътуващи двойки или семейства до 5 човека. Две изключително уютни и нови стаи, като всяка е със собствен санитарен възел. Стаите делят една голяма тераса, с изключителна гледка, която е подходяща за разсънване сутрин с чаша топло кафе или за вечеря с приятели.

Терасата разполага с маса и диванчета за до 5 човека, но желание могат да се осигурят допълнителни места за настаняване.

На разположение е чудесно барбекю на въглища.

За вашето спокойствие и сигурността на автомобила ви, стаи за гости ”Водопада”, разполагат с вътрешен двор и частен паркинг, който е под постоянно видео наблюдение.

В близост до стаи за гости ”Водопада”, се намират няколко много известни забележителности като: Смолянския водопад (15м); Каньона на Водопадите (500м); Смолянските езера (10км) и още много други.

За повече информация и резервации, моля свържете се с нас.

Местоположение:
Капацитет: 5 гости
Двойни стаи: 2
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Адриян Беев
Адриян Беев