Стаи за гости Железови Стаи за гости Железови Стаи за гости Железови Стаи за гости Железови Стаи за гости Железови Стаи за гости Железови Стаи за гости Железови Стаи за гости Железови Стаи за гости Железови Стаи за гости Железови Стаи за гости Железови Стаи за гости Железови Стаи за гости Железови Стаи за гости Железови

Вилата ни се намира на 5 минути пеша, от централния плаж на град Черноморец, като в близост до нея са разположени увеселителни заведения, аптека, детски кът.

Във вилата ни има двор с градина и навес за удобство на почиващите гости. Разполагаме с двойни, тройни стаи и апартамент. Всички стаи са обзаведени с единични легла, скрин, нощни шкафчета, мини-бар, телевизор, самостоятелен санитарен възел, тераса и климатик.

Апартаментът се състои от кухня и спалня с две тераси. Кухнята е оборудвана с готварска печка, микровълнова фурна, маса с 4 стола, домакинска посуда, кафеварка, телевизор, хладилник, тераса и климатик. Спалнята разполага с 4 единични легла, гардероб, нощни шкафчета, табуретка, разтегателен фотьойл, телевизор, тераса, климатик, сушилник. За ползването на климатика се заплаща допълнителна цена.

Местоположение:
Капацитет: 9 гости
Двойни стаи: 1
Тройни стаи: 1
студиа: 1
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
климатик:
кухня:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0898 *** ***
покажи телефона
С.Железова
С.Железова