Вила  Виктория Вила  Виктория Вила  Виктория Вила  Виктория Вила  Виктория Вила  Виктория Вила  Виктория Вила  Виктория Вила  Виктория

Вила "Виктория" предлага шест стаи за настаняване – една тройна и пет двойни. Стаите са напълно обзаведени, чисти, комфортни и светли, с всички съвременни удобства. Всяка стая има собствен санитарен възел, мини бар и wi-fi.

Целта ни е по време на престоя да се почувствате като у дома и да не ви липсва нищо.

Изкушените кулинари разполагат с просторна кухня, където могат да се развихрят на воля. За уюта на домашното огнище допринасят барбекю с камина и няколко дървени маси. Точно на такива места обикновено се случват най-ярките ни летни спомени.

Вилата е заобиколена от градина с плодови дървета и ще ви помогне да се откъснете от хаоса на ежедневието. Ще се порадвате на слънцето и чудесната зеленина, ще подишате чистия планински въздух, ще усетите аромата на морски бриз и горски цветя – всичко това сред позабравеното вече спокойствие на бавното ежедневие, което е възможно единствено на село.

Вила "Виктория" е подходяща както за младежки компании, които търсят купон в извънградски условия на достъпни цени, така и за семейни приятели с деца, които предпочитат да прекарат няколко вечери на чист въздух - в тихичко мързелуване край огъня, сред прохладната вечер и песента на щурците или в сладка приказка на маса, след горещия слънчев ден, прекаран по плажовете на Лозенец и Царево.

Уникално местоположение:

За качеството на летния отдих локацията е решаваща. Големите морски курорти са пренаселени, шумни, мръсни и скъпи, а условията за селски туризъм нерядко са примитивни или твърде отдалечени от цивилизацията. Освен това, възниква въпросът: на планина или на море? Ваканцията във вила Виктория осигурява и двете, а останалите недостатъци просто отпадат.

Китното селце Велика е само на три километра от плажната ивица на Лозенец и на 5 км от Царево. Вилната му зона е традиционен избор на място за почивка от българи и чужденци, които ценят спокойствието, но не искат да правят компромис с удобствата и предпочитат домашния уют на достъпни цени пред огромните хотелски комплекси.

Селото е в прегръдките на Странджа планина. Намира се в непосредствена близост и до морето. Любителите на зеленината ще се зарадват на разнообразието от еко-пътеки за разходка из непокътнатите Странджански гори, а до плажовете се стига пеш или с велосипед за по-малко от час. Всички курортни селища от най-южното ни Черноморие са бързо и лесно достъпни с кола.

Районът изобилства от исторически, културни, природни и археологически забележителности. Такива са: каменното светилище Бегликташ, руините на древния град Ранули, връх Маслен нос (210 м. н.в.), красивото устие на лонгозната река Ропотамо и разположения в него резерват, който е достъпен за туристите с лодка, както и още много други интересни места. На юг от с. Велика ви очакват безброй малки селца с уникален чар, бит и култура. Сред тях са с. Българи, известно с нестинарския си обичай и с. Кости, с неговите стари къщи от гръцки стил, останали от времето на гръцките заселници.

Местоположение:
Цялата вила: 23 гости
Двойни стаи: 5
Тройни стаи: 1
Къщи: 1
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Иван Стоянов
Иван Стоянов