Вила Аделхайд се намира над с. Бели Искър, място на което можете да подишате най-чистия въздух в България! Разположена сред величествените борови гори на Рила, село Бели Искър е най-доброто място за Вашата почивка. Самата вила има свой собствен стил с мебели донесени от различни краища на света - Азия, Южна Америка, Западна Европа и др.

Главната къща разполага с четири стаи със самостоятелни бани и спалня, два апартамента със самостоятелни бани и спални, където могат да отседнат спокойно до 12 човека, с прекрасни гледки от терасите към планините. В малката помощна постройка ще имате на разположение собствен спа център с външно джакузи от най висок клас Hot Springs с моторни джетове, луксозна парна баня и сауна в изпълнение от Aspen. Зала за хранене подходяща за 12 души, дневен кът с камина.

Всички помещения са оборудвани с 40 инча и по големи телевизори с кабелна телевизия и бърз интернет. Всички помещения се отопляват с централно подово отопление. На разположение на гостите са велосипеди и три барбекюта.

Вила Аделхайд е само на 6 км от най-стария ски курорт в България - Боровец и на 67 км от София. Тук ще намерите всичко необходимо за пълноценна почивка и бягство от града.

За резервации* ни пишете на следния имейл:

reservations@bnbees.bg

*Приемаме резервации за минимум две нощувки!

**При резервация за една нощувка, цената се увеличава с 50%.

Пример:

Цена на нощ - 800 лв. + 400 лв.

Местоположение:
Цялата вила: 12 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0893 *** ***
покажи телефона
Вила Аделхайд