Вила Agnanti

Гърция  

Палиоури, Палиоури 630 85, Греция

Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti Вила Agnanti

Добре дошли в нашата луксозна триетажна вила, където ще се насладите на спираща дъха гледка към искрящото море от всеки етаж. Тази зашеметяваща вила разполага с 4 просторни спални, всяка елегантно обзаведена за вашия максимален комфорт.

Освен това, при необходимост, може да се организира допълнителна спалня с уютен разтегателен диван.

Собственият вътрешен двор на вилата е идеалното място да се отпуснете и да се насладите на хипнотизиращата гледка към морето.

Насладете се на храна със семейството и приятелите на вътрешната или външната маса за хранене, на фона на морето.

Нашият плувен басейн, който се споделя с други няколко вили, е идеалното място да се насладите на слънцето и да се освежите. Осигуряваме шезлонги както на палубата на басейна, така и на плажа, за да гарантираме, че можете да се насладите на морето и слънцето удобно.

Голямата кухня е напълно оборудвана с модерни уреди и удобства, които ви позволяват да приготвяте вкусни ястия по време на престоя си. С три красиво обзаведени бани ще имате достатъчно пространство и уединение.

Осигуряваме и частен паркинг за ваше удобство и спокойствие, тъй като вилата се намира в затворена територия.

Заобиколена от тучна зеленина, нашата вила предлага спокойно бягство от шума и суетата на ежедневието. Резервирайте престоя си сега и изживейте върховния лукс и релаксация.

* 1-во ниво:

Просторна всекидневна с камина, напълно оборудвана кухня, кът за сядане и хранене, една спалня и санитарен възел. От хола се излиза на просторна веранда с навес.

* 2-ро ниво:

2 спални с тераси и красива гледка към морето, санитарен възел.

* 3 ниво:

2 спални с отделни входове. Стаите могат да се използват и като една основна стая. Стаите са с плъзгащи се врати, образуващи едно голямо помещение. На този етаж има баня с вана.

Вилата се намира на 1 км от 5-звезден хотел, предлагащ СПА и масажни услуги.

Местоположение:
Цялата вила: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Провеждане на събития

вилата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Хоум офис

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
30693 6** *** *
покажи телефона
Вантим Долменидис
Вантим Долменидис