Вила Акация Вила Акация Вила Акация Вила Акация Вила Акация Вила Акация Вила Акация Вила Акация

Вила Акация и вила Камелия са разположени във Велика Гардън Вилас - малък комплекс от затворен тип, състоящ се от семейни вили в един от най-красивия морски курорт в страна – село Лозенец, община Царево.

Комплексът е разположен до селото, в близост до големия Природен парк “Странджа”. Вилното селище предлага фантастична морска панорама и планински изглед.

Велика Гардън Вилас е приказно съчетание на тишина, релакс и спокойствие и същевременно е в близост до оживеното през лятото с. Лозенец, с много барове, ресторанти, магазини и развлечения.

Вила Акация

Вила Акация има директен изглед към морето, към басейна и към с. Лозенец. Вилата има два етажа.

На първия етаж е разположена просторна дневна с трапезария и напълно оборудвана кухня с всички необходими домакински електроуреди. На този етаж има и баня със санитарен възел. От дневната се излиза на веранда, която е с гледка към басейна и градината на комплекса.

На втория етаж на вила Акация са разположени 3 спални и 2 бани, две просторни тераси – едната с гледка към морето, към басейна и към с. Лозенец, а другата с гледка към планината и красивия залез. Капацитетът на вилата е 6 души.

Вила Акация е климатизирана, има Wi-Fi и телевизори във всички стаи. Вилата се наема за минимум 5 нощувки. Вилата предлага и кошара, столче за хранене и всичко необходимо за престоя на най-малките гости.

Вила Камелия

Вила Камелия е просторен апартамент на едно ниво, който се състои от антре, една спалня, просторна дневна с трапезария и напълно оборудвана кухня с всички необходими домакински електроуреди. В дневната има разтегателен диван, на който може да спят двама души. От дневната се излиза на веранда, която е с гледка към басейна и градината на комплекса. Капацитетът на вилата е 2+2 души.

Вила Камелия е климатизирана, има Wi-Fi и телевизори във всички стаи. Вилата предлага и кошара, столче за хранене и всичко необходимо за престоя на най-малките гости.

Вилата се наема за минимум 5 нощувки.

Местоположение:
Цялата вила: 6 гости
Апартаменти: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Ани Тодорова
Ани Тодорова