Семеен хотел Вила Аква

град Бургас · община Бургас, област Бургас

Семеен хотел Вила Аква Семеен хотел Вила Аква Семеен хотел Вила Аква Семеен хотел Вила Аква Семеен хотел Вила Аква Семеен хотел Вила Аква Семеен хотел Вила Аква Семеен хотел Вила Аква Семеен хотел Вила Аква Семеен хотел Вила Аква Семеен хотел Вила Аква

"Вила Аква" е къща за гости категоризирана с три звезди.

Максимален капацитет за настаняване 20 човека.

Предлагаме 10 стаи, всяка със самостоятелна баня и тоалетна, разделени на 7 двойни, 2 тройни спални и 1 апартамент.

Апартаментът е оборудван с всичко необходимо за едно домакинство - готварска печка, съдомиялна и хладилник. Гостите, настанени в апартамента, разполагат и със самостоятелно джакузи, разположено на покрива, без достъп от другите гости на къщата.

Стаите са оборудвани с климатици, плоскоекранен телевизор с кабелни канали, безплатен Wi-Fi достъп, минибар и кана за топла вода. Всяка стая има балкон с кът за сядане.

Предлагаме басейн и барбекю в двора на къщата, които са на разположение само на нашите гости. Барбекюто се използва при предварителна заявка и срещу допълнително заплащане.

На 15 минути пеша е яхтено пристанище Сарафово.

В близост до къщата има супермаркет, ресторанти, детска площадка, автобусна спирка. На пешеходно разстояние е плажната ивица.

В кв. Сарафово има изградени вело и пешеходна алеи до морската градина на гр. Бургас, която минава през бургаските солници и басейните с луга и лечебна кал, които представляват най-големия "Спа център" на открито в страната.

Летищен трансфер може да се ползва при заявка и срещу допълнително заплащане.

Летище Бургас е на 1 км.

ПОЛИТИКА ЗА АНУЛАЦИЯ

Ако желаете да анулирате Вашата резервация, моля прочетете внимателно политиката на хотела:

- За стандартни резервации, предплатеният депозит се възстановява на 100%, в случай на анулация в срок до 28 дни преди датата на настаняване.

- При неспазване на срока за анулация, хотелът си запазва правото да задържи 100% от направените плащания като неустойка.

- Анулацията трябва да бъде заявена от клиента към хотела в писмена форма. Клиентът трябва да посочи банкова сметка, по която да бъде върната съответната сума.

- В случай на неявяване до 23:59 ч. в деня на настаняване, направените плащания се усвояват от хотела на 100%.

Потребителите следва да имат предвид, че не се приемат анулации или промени по вече направени резервации поради заболяване на гостите от Covid-19, направени или организирани след обявяването на пандемията от COVID-19 от Световната здравна организация (11 март 2020 г.), тъй като в този случай НЕ може да се смята, че последиците за пътуванията в условията на пандемия са били непредвидени или неочаквани за потребителите.

Местоположение:
Капацитет: -
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Ивана Топалова
Ивана Топалова