Вила Алексия Вила Алексия Вила Алексия Вила Алексия Вила Алексия Вила Алексия Вила Алексия Вила Алексия

Вила Алексия се намира в подножието на величествената Пирин планинa. Изграждането на вилата е направено по австрийски дизайн. Оборудвана е с всичко необходимо, за да бъде вашият престой незабравим!

Разполага с всички удобства, които ще направят комфорта ви още по-добър: сауна, външно джакузи - отопляемо, детска площадка, безплатен WI-fi; безплатен паркинг; TV във всички стаи.

Къщата разполага с прекрасна веранда с невероятни гледки към Пирин планина и Разложката котловина. Може да наемете планинска вила Алексия заедно с планинска вила Джордан (при наличието на свободни места за съответните дати) ако сте по-голям брой гости или организирате малък тиймбилдинг. Двете вили са в обща постройка и са абсолютно еднотипни като капацитет и удобства!

Местата, които можете да посетите по време на вашата почивка са безброй.

За любителите на планински преходи: хижа Яворов (2 ч. преход); Национален парк Пирин, в местността около Банско, известен с прекрасните си дестинации и високи върхове - в. Вихрен, Муратов връх, езера - Окото, Жабешко, Муратово и още куп природни забележителности.

За любителите на риболов: само на 1 км от вилата се намира рибарник Пирин, рибарника Добринище - след гр. Добринище (20 км).

За любителите на екстремни преживявания - катерене по алпийска стена, ходене по въже с препятствия, стрелба с лък, каране на АТВ, офроуд разходки с джип и др. Предлагаме да посетите въжен парк "Не се отказвай" (гр. Добринище), рибарник, Rila Fish след гр. Белица (35 км), а на още 10 км след този рибарник може да посетите единствения в България парк за танцуващи мечки, основан от фондациите ”Четири лапи” и ”Бриджит Бардо”.

За любителите на конна езда, само на 5 км се намират едни от най-добрите конни бази в местността - "Периволас“ и "Русалиите“.

Местността около Разлог и Банско предлага и още много различни места, които може да посетите: паркове, музеи, църкви и други исторически обекти.

Местоположение:
Цялата вила: 6 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0897 *** ***
покажи телефона
Милена Андреева
Милена Андреева