Вила Анжелика Вила Анжелика Вила Анжелика Вила Анжелика Вила Анжелика Вила Анжелика Вила Анжелика Вила Анжелика Вила Анжелика Вила Анжелика Вила Анжелика Вила Анжелика Вила Анжелика Вила Анжелика Вила Анжелика Вила Анжелика Вила Анжелика Вила Анжелика Вила Анжелика Вила Анжелика Вила Анжелика Вила Анжелика Вила Анжелика Вила Анжелика

Добре дошли във вила за отдих "Анжелика" в град Априлци, намираща се на върха на живописния квартал Острец. Изживейте незабравимо преживяване, отдавайки се на комфорта и уединението.

Съчетавайки семейната обстановка и изисканото уютно пространство, вила "Анжелика" се отличава с елегантност и съвременен стил. С 4 просторни спални, 2 бани и 3 тоалетни, тя може да посрещне до 8 гости, осигурявайки ви незабравими спомени.

От просторния двор, разположен на върха на квартала, ще се наслаждавате на завладяваща панорамна гледка, която ще ви остави без дъх.

Изграденото барбекю към вилата ви предоставя възможността да се насладите на изкусителни гастрономически изживявания. Поднесете на своите сетива обилността на любимите си специалитети, докато се наслаждавате на свежия въздух и прекрасната природа около вас.

Вила "Анжелика" предлага най-висок стандарт на комфорт, който ще превърне вашата почивка в незабравимо изживяване. Всеки детайл е внимателно премислен, за да създаде безупречно усещане за изисканост и наслада.

Избягайте от ежедневието и се потопете в света на удоволствието и спокойствието. Резервирайте своята почивка в вила "Анжелика" сега и се насладете на неповторими моменти на релаксация и разкош.

Категория на вилата - 2 звезди. Позволете си да се поглезите и да създадете спомени, които ще останат в сърцата ви завинаги.

Очакваме ви!

Местоположение:
Цялата вила: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Весела Колчева
Весела Колчева