Вила Atlantida

Гърция  

Riviera, Riviera 570 21, Greece

Вила Atlantida Вила Atlantida Вила Atlantida Вила Atlantida Вила Atlantida Вила Atlantida Вила Atlantida Вила Atlantida Вила Atlantida Вила Atlantida Вила Atlantida Вила Atlantida Вила Atlantida Вила Atlantida Вила Atlantida Вила Atlantida Вила Atlantida Вила Atlantida

Вилата се намира в тиха вилна зона на град Аспровалта, където може да се насладите на спокойствието и красотата на природата. Същевременно, центърът на града е само на 5 минути.

Аспровалта е предпочитан район от много българи, заради разположението си - на 3,5 часа път от София и само на 130 км от границата. Градът е разположен в Орфанския залив, в подножието на Богданската планина и е известен с красивите си плажове и чистата си вода, награждавана със Син флаг вече повече от 30 години.

Вилата разполага с две просторни спални, дневна зона с разтегателен диван, оборудвана кухня, баня с тоалетна и голяма веранда с изглед към безкрайните сини води на Егейско море.

Във всяко помещение има климатик и телевизор.

Едната стая е оборудвана с две единични легла, като едното е тип сандвич, гардероб, климатик и телевизор с цифрова телевизия. Втората спалня е с голямо двойно легло, гардероб, климатик и телевизор. Хола е с голям разтегателен диван, климатик и телевизор.

В кухнята разполагате с всичко необходимо за вашата почивка - печка, хладилник, микровълнова фурна, кафе машина, посуда.

На ваше разположение са също така ютия и дъска за гладене.

Капацитета на вилата е до 7 човека. Домашните любимци с хигиенни навици са добре дошли.

Голямата веранда предлага разтегателен диван, две маси със столове и красива гледка към Егейско море.

Възможност за паркиране на до 3 коли.

Вилата се отдава за минимум 5 нощувки.

Местоположение:
Цялата вила: 7 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Десислава Димитрова
Десислава Димитрова