Вила Беевски Вила Беевски Вила Беевски Вила Беевски Вила Беевски Вила Беевски Вила Беевски Вила Беевски

Вила "Беевски" се намира в долната махала на селото, предлага осем легла за нощуване разположени в четири двойни стаи, едната от които е преходна с голямо двойно легло, плюс две легла в механата. Два отделни санитарни възела на етаж и една баня, две тераси, голяма механа в Родопски стил с кухненски бокс.

Пред вилата има голямо барбекю за 15 човека с пещ и автоматизиран шиш за чеверме или пилета на грил. Зад вилата се намират затревени площадки с обособени места за детски басейн, чадъри и шезлонги.

Има покрит плувен басейн с размери 6 м. на 3 м. и дълбочина 1.30 м. за разхлаждане и плуване през лятото, работещ от месец май до средата септември. Парцела е ограден, за да ви осигури пълно спокойствие и самостоятелност.

Вилата предлага сателитна телевизия с над 4000 канала, DVD, климатик, компютър, пералня, напълно оборудвана кухня с всичко необходимо за изкарването на една перфектна почивка, централно отопление през зимата и детски кът през лятото.

От тук започват и повечето изходни пътеки за туризъм, водещи до местните забележителности. Гледката към извисяващия се Карлък и заобикалящите върхове е заслепителна.

Въздухът е невероятно чист, а тишината създава условия за пълна почивка. Тук може да опитате и прясно подквасено краве или овче мляко, родопски клин, прочутото агнешко чеверме и много други традиционни гозби.

Местоположение:
Цялата вила: 10 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Васил  Беевски
Васил Беевски