Вила Бела Вила Бела Вила Бела Вила Бела Вила Бела Вила Бела Вила Бела Вила Бела Вила Бела Вила Бела Вила Бела Вила Бела Вила Бела Вила Бела Вила Бела Вила Бела Вила Бела Вила Бела Вила Бела Вила Бела Вила Бела Вила Бела Вила Бела Вила Бела Вила Бела Вила Бела

Вила Бела е чудесно място за почивка на морето. Вилата се намира в село Генерал Кантарджиево, далече от градския шум и напрежение, но в същото време е много близо до летните курорти Албена, Кранево и Златни пясъци, където можете да намерите много развлечения, спортни забавления, ресторанти, кафенета. Плажовете на Кранево и Албена са само на 10-тина минути с кола от вила Бела. Варна е на 20 километра от вилата. В селото има няколко местни магазина, но по-голяма разнообразие на храни и напитки може да се намери във Кранево, Варна и Балчик.

Вилата е напълно самостоятелна с басейн, подходяща е за семейни почивки и е с капацитет 6 човека.

Вила Бела предлага на своите гости красива озеленена градина, самостоятелен басейн с шезлонги и чадъри, маса за хранене отвън и преносимо барбекю, където ще се насладите на дългите, прохладни летни вечери. На мекия райграс Вашите деца ще играят боси и ще чувате само техния весел смях!

На първи етаж на вилата са разположени две спални – едната оборудвана с двойно легло и гардероб, а втората с две единични легла (в събрано състояние стават на спалня) и гардероб; просторен хол с оборудвана кухня – вградена фурна с котлони, микровълнова, кана за топла вода, тостер, кафемашина за шварц, пералня, необходимата посуда за готвене и хранене; трапезария с маса и столове за хранене; 32-инчов телевизор с сателитна телевизия, безжичен интернет; хола се обслужва от климатик;

Вилата се обслужва от две бани с душ, мивка и тоалетна. Третата спалня се намира на втория етаж и е с отделен вход откъм басейна – предлага двойно легло с нощни шкафчета и гардероб.

Местоположение:
Цялата вила: 6 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
052* *** **
покажи телефона
Ваня Бенчева
Ваня Бенчева