Вила Бетоловото Вила Бетоловото Вила Бетоловото

Планинският „Шалет БЕАТРИС”, се намира в м.”Бетоловото” на 5 км от гр.Разлог и на 13 км от зимния ски курорт гр.Банско, на 155 км. от гр.София и на 60 км. от Благоевград.

След основна реконструкция на резиденцията на бившия държавен глава Тодор Живков цели да превърне сградата в бутиков и луксозен хотел, разположен на 1140 метра надморска височина в подножието на Пирин планина.

„Шалет БЕАТРИС” разполага с 11 стай от които 4 апартамента, индивидуално и стилно обзаведени, използвани са естествени материали както за цялостната реконструкция на сградата така и за вътрешното обзавеждане. Бутиковият Шалет предлага на своите гости пълно уединение и комфорт, с много удобства.

В непосредствена близост до Шалета се намира Пирин голф, където любителите на голф могат да се отдадат на своите занимания, също така на 5 минути разстояние има Конна база, където пък любителите на конните спортове могат да се поразходят яздейки кон.

Град Разлог е известен още с Новогодишния си кукерски празник в който участва целия град - атракцията за града, а също и с топлите минерални извори в околностите си - Ръждавец, Гулиина баня, Катарино, Баня и Елешница с доказани лечебни свойства.

Благодарение на местоположението си, което се намира между Пирин, Рила и Родопите се предлагат атрактивни еко пътеки за любителите на туристически походи и вело обиколки в района.

Шалет БЕАТРИС граничи с Национален парк „Пирин”, което я прави начална точка на многото туристически пътеки водещи до места с историческа стойност, като местността „Калята”, „Писана църква” и други. Пирин привлича българи и чужденци с алпийския си пейзаж. Най-високият връх е Вихрен (2914м), който е трети по големина на Балканския полуостров, а Хижите „Яворов” (2 ч), „Вихрен” (10 ч) са едни от най-известните обхождани маршрути.

Местоположение:
Цялата вила: 22 гости
Двойни стаи: 6
апартаменти: 3
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Виртуална разходка

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Димитър Милин
Димитър Милин