Вила "Бини 1" и вила "Бини 2" се намират на 300 м от плажа, в близост до Гранд хотел Варна и търговския център на курорта. Предлагат отлични условия за пълноценен и активен отдих. В близост има малки ресторанти, хранителни магазини, басейни, тенис-корт и други развлечения.

Вила "Бини 1" е построена през 1996 г. Тя е двуетажна, удобна за семеен отдих. На първия етаж има малък апартамент - с двойно легло и едно самосоятелно, с кабелна телевизия, с кухненски бокс изцяло оборудван с посуда и прибори за готвене и хранене, с климатик и самостоятелна баня-тоалет. На втория етаж има две отделни стаи - всяка с двойно легло и едно самостоятелно, и с климатик във всяка стая. На етажа има самостоятелна баня-тоалет.

На първия етаж е холът, обзаведен с мека мебел и кабелна телевизия. От хола се излиза на мраморна тераса, пред която се простира парк в английски стил с цветни лехи, вечно зелени храсти и тревни площи, удобни за детски игри и почивка на тревата. Двете стаи с хола имат самостоятелен вход и могат да бъдат ползвани, независимо от апартамента. Капацитет 8-9 души (6 възрастни и 3 деца).

Вила "Бини 2" е построена през 2004 г. Тя е напълно самостоятелна и представлява 2 студия (2+3) - всяка с отделен вход, тераса, баня-тоалет, кухненски бокс, хладилник, кабелна телевизия и климатик. Капацитет - до 5 човека.

В услуга на гостите предлагаме барбекю, детски басейн, шезлонги и място за паркиране на 2 до 3 автомобила.

Местоположение:
Цялата вила: 13 гости

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Бина и Чавдар Василеви