Вила БлюВалей Шале Вила БлюВалей Шале Вила БлюВалей Шале Вила БлюВалей Шале Вила БлюВалей Шале Вила БлюВалей Шале Вила БлюВалей Шале Вила БлюВалей Шале Вила БлюВалей Шале Вила БлюВалей Шале Вила БлюВалей Шале Вила БлюВалей Шале Вила БлюВалей Шале Вила БлюВалей Шале Вила БлюВалей Шале Вила БлюВалей Шале Вила БлюВалей Шале Вила БлюВалей Шале Вила БлюВалей Шале Вила БлюВалей Шале Вила БлюВалей Шале Вила БлюВалей Шале Вила БлюВалей Шале Вила БлюВалей Шале

Ваканционната къща BlueValley Chalet, на разстояние 13 минути с кола до началната станция на лифта е перфектна изходна база за ски зоната в Банско, без да се налага да си причинявате лудницата в града.

Къщата се състои от 3 обособени апартамента, които могат да бъдат наети поотделно или заедно, за да приютят голяма компания до 15 човека, като им осигурят и пълна независимост и уединение.

Големият апартамент, който собствениците ползват за свой ваканционен дом, когато е свободен, е с две спални и просторно дневно пространство, където може да се събира на вечеря цялата група. Разполага с голяма и удобна кухня с всички необходими пособия за готвене, тъй като домашно приготвената храна е на почит в семейството.

По-малките апартаменти събират съответно 5 и 3 души (студиото), като също разполагат с добре оборудвани кокетни кухнички.

Всъщност това определение важи не само за кухните, а и за целия интериор на къщата. За разлика от повечето ваканционни апартаменти, които се отдават под наем, обзавеждането тук не се свежда само до мебели, а навсякъде ще откриете симпатични декорации и красиви детайли. Собствениците имат дългогодишна и трайна връзка с Франция и това личи не само по картините по стените и френската литература, а и от цялостния амбианс и отделните елементи, които съвсем органично се преплитат с тези на традиционната българска планинска къща.

Но не по-малко очарователно е външното пространство на къщата – огромен открит двор (2 декара), който създава усещане за безкраен простор, тъй като прелива в пейзажа на отсрещните планини, чиито цветове се менят на всеки час. Така можете да прекарате цял следобед, излегнали се на шезлонга на 1100 м надморска височина, потънали в книга или в някоя приятна статия в Интернет, надигайки от време на време поглед, за да отбележите новото разположение на облаците и слънцето спрямо планините.

Деца и бащи ги очаква футбол на малки вратички в задната част на двора. А след мача на по бира мъжете могат да се захванат още от късния следобед с подготовката на барбекюто в лятната кухня, което да прелее в безкрайна вечеря и смях до посред нощ на открито или, както казват французите, ал фреско. Ако пък захладнее от планината, вътре на топло може да се стоплите на партия Диксит или Скрабъл или пък с вечния белот.

Местоположение:
Цялата вила: 15 гости
Двойни стаи: 1
Тройни стаи: 2
студиа: 1
апартаменти: 2
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0889 *** ***
покажи телефона
Василиса Иванова Стефан Пулев
Василиса Иванова Стефан Пулев