Вила Бождово Вила Бождово Вила Бождово Вила Бождово Вила Бождово Вила Бождово Вила Бождово Вила Бождово Вила Бождово

За любителите на уюта, спокойствието и планината предлагаме вила на три етажа в с. Бождово, само на 13 км от гр. Сандански.

Вилата разполага с 4 двойни стаи на 2-ри и 3-ти етаж, в три от които има по 2 допълнителни легла. С общ санитарен възел, баня с вана и сауна. Всяка от стаите разполага с балкон. Капацитет при нормално запълване – 8 души, при максимално запъване– 14 души.

На 1-ви етаж се намира просторната трапезария с камина и напълно оборудван кухненски бокс, санитарен възел и голямо мазе.

Дворът с площ от 1дка предлага кът за хранене оборудван с пещ, плоча и барбекю. За приятния отдих има отделен кът за почивка с люлка, декоративен водопад и декоративен шадраван. Във водопада има жива риба - пъстърва, по желание на гостите може да бъде заловена и приготвена.

Мястото е изходна точка към вр. Елен и други планински пътеки. Подходящо за семейни разходки, пикници, събиране на билки и гъби, оф-роуд и др.

Срещу самата вила се намира църквата "Св. Богородица", построена 859г., а два от маршрутите водят до манастирите "Св. Петка" и "Св. Георги".

Цена за цялата вила през уикендите - 150лв/за една вечер. Цена за наемане на вилата през делнични дни - 130лв/за една вечер. При по-малко посетители е възможно заплащане на легло.

Местоположение:
Цялата вила: 14 гости
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Кръстьо Атанасов
Кръстьо Атанасов