Вила Бриз Вила Бриз Вила Бриз Вила Бриз Вила Бриз Вила Бриз Вила Бриз Вила Бриз Вила Бриз Вила Бриз

Хотел "Бриз" е централно разположен в Китен, само на 300 метра от пясъчния плаж на Черно море. Гостите могат да се насладят на традиционни български ястия в ресторанта, а в целия хотел е осигурен безплатен Wi-Fi интернет.

Във всяка стая са включени климатик, хладилник и балкон. Всички стаи имат също кабелна телевизия и самостоятелен санитарен възел.

Всяка сутрин в светлия ресторант се сервира закуска на шведска маса. Традиционни ястия се сервират вечер, а кафенета и барове можете да намерите на 5 минути пеша от хотел "Бриз".

Гостите могат да посетят историческия град Приморско, на 10 минути път с кола от Китен. Конна база ще откриете на 3 минути пеша. На 100 метра от хотела има автобусна спирка, а на разположение на гостите има и безплатен паркинг.

Хотелът предоставя следните удобства: Wi-Fi интернет е наличен в целия хотел и е без заплащане, Ресторант, Бар, Денонощна рецепция, Семейни стаи, Помещение за съхранение на багаж, Климатик, Рум-сървиз, Пералня, Факс/Копирни услуги. Разполага със двойни, тройни стаи и апартаменти.

Цени за сезон 2015г.

Месец: май, юни и септември - нощувка + закуска - 17лв./човек;

Месец: юли, август - нощувка + закуска - 25лв./човек

Местоположение:
Цялата вила: 45 гости
Двойни стаи: 1
Тройни стаи: 1
апартаменти: 1
Интернет:
Ресторант:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
055* *** **
покажи телефона
калуст
калуст