Вила Булгари Вила Булгари Вила Булгари Вила Булгари Вила Булгари Вила Булгари Вила Булгари Вила Булгари Вила Булгари Вила Булгари Вила Булгари Вила Булгари

Обща информация

Вила Булгари се намира в северна България в село Златна нива Само на половин час път от Варна (60 км.) по магистрала Хемус и още 5 км. от гр. Плиска и на 10 км. от село Мадара и Мадарския конник.

Какво предлага?

Вила Булгари е новопостроена къща в битов стил и предразполага ползотворна почивка без да липсват удобствата на градската среда. На първият етаж има две напълно оборудвани кухни (пещ, фурна, ел. скара, керамични котлони, хладилник, фризер, кафемашина, тостер, миксер, както и всичките необходими принадлежности-вилици, лъжици, чинии и т.н.) и механа с обособен кът за хранене (15 места), трапезария с още една кухня (6 места), кът за отдих с мека мебел за почивка, телевизор, музика.

Залата е едно помещение, което е изключително подходящо и удобно за провеждането на семейни тържества, партита и семинари /при необходимост мебелите могат лесно да бъдат размесвани и добавяни/. Вилата разполага с всичко необходимо за забавление и приготвяне вкусна храна.

Къщата разполага с пет стаи, подходящи за семейно настаняване. Три от тях са спални с двойно легло 164/200 и две са с по две самостоятелни легла с размери 114/200 (малка спалня) и 82/200.

Общо могат да бъдат настанени 12 души.

В някои от стаите има възможност за добавяне на допълнително легло.

От верандата разположени на вторият етаж и спалните може да се наслаждавате на красивата природа, чист въздух и любимото питие.

Дворът е обширен с много овощни дървета и ливада. Има обособени места за барбекю, огнище и места за отдих.

Може да се разходите до близките три язовира за да ловите риба.

Предлагаме на гостите приготвяне на храна по поръчка, както и възможността за закупуването на пресни месни продукти: яйца, мляко, кисело мляко, мед, билки и други.

Домашните любимци са добре дошли. Заповядайте!

Местоположение:
Цялата вила: 12 гости
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
климатик:
Отопление:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Надя Димитрова
Надя Димитрова