Вила Бутик Шалей Вила Бутик Шалей Вила Бутик Шалей Вила Бутик Шалей Вила Бутик Шалей Вила Бутик Шалей Вила Бутик Шалей Вила Бутик Шалей Вила Бутик Шалей Вила Бутик Шалей Вила Бутик Шалей

Бутикова Вила "Шалей", с. Драгушиново разполага с 14 стаи с капацитет от 26 души. Стаите са проектирани от холандския Интериорен дизайн Лин Ван Вюнгарден с луксозно обзавеждане, за да ви накарат да се чувствате добре в спокойна и комфортна за Вашия престой обстановка. Оборудвани са с централно отопление с индивидуално регулиране, LCD телевизор, кабелна телевизия, безжична интернет връзка, баня с душ кабина, сешоар. Някои от стаите разполагат с тераси.

В ресторанта на хотела може да се насладите на разнообразието на българската национална и европейска кухня. Менюто включва богат подбор от най- добрите традиционни и мецдународни ястия които се приготвят с изключителен професионализъм и въображени. Изключителна селекция от вина.

Къщата се намира на 5 минути път с кола до гр. Самоков (в град Самоков има добър избор от ресторанти, барове и нощни клубове) и на 15 минути път с кола до к.к. Боровец.

Местоположение:
Цялата вила: 26 гости
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Оля Скробанска
Оля Скробанска