Вила Чери Вила Чери Вила Чери Вила Чери Вила Чери Вила Чери Вила Чери Вила Чери Вила Чери Вила Чери Вила Чери Вила Чери Вила Чери Вила Чери Вила Чери Вила Чери

Добре дошли в семейна "Вила Чери".

Намира се в южната част на град Созопол, в местността Буджака, само на няколко минути от самия център.

"Вила Чери" е място, на което човек може да се отдаде на пълен релакс и да събира слънчеви лъчи, от месец май до септември. Място, което осигурява на своите гости спокойствие, уют и сигурност.

На разположение са 10 двойни стаи и 4 апартамента. Всяка от стаите е елегантно обзаведена, със собствен санитарен възел, тераса, климатик, кабелна телевизия, интернет, мини бар.

Апартаментите са широки и удобни, с функционално пригоден кухненски бокс, собствена тераса и невероятна гледка към морето.

Първият етаж от "Вила Чери" е зает от голям хранителен магазин, заобиколен от цветни градини и зона за почивка. Децата могат да се забавляват в пригодения за това кът.

В непосредствена близост (приблизително 1 км) се намират къмпинг Смокиня и Градина, осеяни с множество плажни атракциони, барове и заведения за хранене, а само няколко крачки делят гостите на "Вила Чери" от брега на морето и уникалната атмосфера на Bamboo beach.

Най-близкото летище се намира в Бургас, на около 40 км северно от Созопол.

Местоположение:
Цялата вила: 22 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Сотир Черкезов
Сотир Черкезов