Вила Дани Вила Дани Вила Дани Вила Дани Вила Дани Вила Дани Вила Дани Вила Дани

Село Соколовци се намира в подножието на връх Рожен планина в Родопите, на 12 км. от град Смолян и на 14 км. от к. Пампорово.

Гордее се с 40 те моста, които свързват почти всяка къща над река Бяла. Заради това се слави в региона като Родопската Венеция.

Вила „Дани” е изградена в стар родопски стил. Вторият етаж се състои 2 двойни стаи и една четворка с общ санитерен възел. Стаите имат телевизор и тераса.

В двора са изградени 2 броя масивни бунгала/къщички/ с 3 и 4 легла. Всяка къщичка е със самостоятелен санитарен възел. Вилата разполага със самостоятелна механа, барбекю и 2 броя камини, в които можете сами да приготвяте храна.

Тук можете да се насладите на истинска родопска кухня. Приготвяме така известното родопско агне на пещ и чеверме. Организираме Орфеева вечер с родопска гайда, певица и родопски специалитети: качамак, клин, пататник, смилянски боб фасул и т.н.

Забележителности: Момчилова крепост, пещера „Ухловица”, Обсерватория Рожен, еко-пътеки, спортен риболов в с. Смилян, Кръстова гора и др.

Местоположение:
Цялата вила: 14 гости
Тройни стаи: 2
апартаменти: 1
Ресторант:
телевизор:
кабелна телевизия:
Отопление:
кухня:

Провеждане на събития

вилата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Семейни празненства
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Даниела
Даниела