Вила Делфин Вила Делфин Вила Делфин Вила Делфин Вила Делфин Вила Делфин Вила Делфин Вила Делфин Вила Делфин Вила Делфин Вила Делфин Вила Делфин Вила Делфин Вила Делфин Вила Делфин Вила Делфин

Самостоятелна вила с басейн - Вила Делфин се намира в село Българево, само на 3 км /10-тина минути с кола от плаж Болата и плаж Русалка.

Вилата е на два етажа. Първия етаж е зает от просторен хол, трапезария, кухня. Кухнята е напълно оборудвана за приготвяне и сервиране на храна – вградена фурна и котлони, голям хладилник с фризер, микровълнова, кана за топла вода, тостер, посуда за готвене и хранене, пералня. Кухнята води до трапезария с маса и столове; просторен кът за отмора с удобен разтегателен диван (двама души могат комфортно да спят на него); 32” LCD телевизор, кабелна телевизия и неограничен безжичен интернет; Климатик; Баня с душ-кабина, мивка и тоалетна.

Втория етаж е зает изцяло от трите спални – всяка от спалните е с двойно легло, гардероб, климатик и тераса; Спалните са оборудвани със спално бельо, кърпи и завивки; климатик във всяка стая; на етажа има луксозна баня с душ-кабина, мивка и тоалетна.

Вилата разполага със самостоятелен басейн с размери 6 на 4 метра и дълбочина 1,50 метра. Шезлонги и чадъри около басейна ще допълнят Вашия комфорт. Децата Ви могат да играят на воля в добре озеленената градина, докато вие се наслаждавате на студен коктейл на шезлонга под чадъра или докато пиете ароматно вино на верандата.

Верандата е оборудвана с маса и столове за шестима, както и с преносимо барбекю. Сутрин ще Ви събудят песните на лястовичките, а вечер ще се насладите на тишината и песента на щурците – спокойствие, което няма да намерите в града или в шумните ваканционни комплекси!

Вилата е оградена и разполага с едно паркомясто в двора, като още две коли могат да се паркират пред къщата. Района е спокоен и безопасен. Центъра на Българево е само на 3-4 минути пеша. В разгара на лятото ще опитате насладата на местните пъпеши и невероятния вкус на истинските български домати.

Местоположение:
Цялата вила: 6 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0882 *** ***
покажи телефона
Ваня Бенчева
Ваня Бенчева