Вила Димана Вила Димана Вила Димана Вила Димана Вила Димана Вила Димана

Вила "Димана" е удобна за настаняване на две или три семейства, както и за групи до 8 души. Тя е съставена от два самостоятелни модула - единият от тях представлява апартамент, състоящ се от спалня с двойно и единично легло, просторна дневна с напълно оборудван кухненски бокс, трапезария с две ъглови легла, санитарен възел и тераси.

Вторият представлява спалня с двойно и единично легло, тераса, преддверие и санитарен възел.

Има сателитна телевизия, интернет връзка,хладилници, пълно кухненско оборудване и всичко останало, осигуряващо удобство за гостите на вилата.

Дворът е просторен, озеленен, с кътове за отдих, барбекю, масивна люлка и невероятна панорама към върховете Марагидик, Ботев, Триглав и Видимското пръскало.

Съвсем наблизо тече река Видима с удобни за плаж и риболов вирове.

Гостите на вилата имат възможност да ползват столовата на съседна почивна станция, а на същата улица има спортна база с модерни тенис кортове.

Дворът на къщата граничи с широколистна гора, а на метри от мястото има и иглолистна гора. За любителите на природата има възможност за излети до хижа Плевен, Видимското пръскало, околните старопланински върхове.

Има възможност и за ползване на сафари-джипове. Собствениците живеят в друга съседна къща и при необходимост ще бъдат на разположение на своите гости.

Местоположение:
Цялата вила: 8 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
телевизор:
кабелна телевизия:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0877 *** ***
покажи телефона
Ганка Спасова
Ганка Спасова