Вила Домника Вила Домника Вила Домника Вила Домника Вила Домника Вила Домника Вила Домника Вила Домника Вила Домника Вила Домника

Наречена Домника, на името на една хубава и силна жена, живяла през 19 и 20 век в село Българево.

Къща Домника е разположена в едноименното китно селце на 7 км. от Каварна в близост до най-живописните места по северното Черноморие. Старата част на къщата все още пази тайните на своите родственици от преди 100 години. Тя е типична за региона със своята одая, с място за зимнина за хората и животните и голям двор, с който са се изхранвали. Изтупана от праха, днес Домника носи чара на традиционния селски дом и хубостта на млада девойка, чиято красота тепърва разцъфтява.

Историята на къщата започва преди 1 година, когато сегашният й собственик Красимир Митев започва да търси стара Добруджанска къща в село Българево, която да реставрира и на която да вдъхне нов живот. Името се появява още от самото начало. Макар самата Домника да не е обитавала точно това място, нейното име озарява всяко кътче от този просторен дом.

Къща Домника ще Ви посрещне гостоприемно в своите шест стаи, просторна трапезария с дървени елементи, четири бани и една лятна баня.

Елате и бъдете наши гости, там където свободният дух среща неподправената красота на нашата Земя майка и безкрайната шир на една селска идилия.

Местоположение:
Цялата вила: 14 гости
Двойни стаи: 5
студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0885 *** ***
покажи телефона
Красимир Митев
Красимир Митев