Вилата е разположена само на 9 км. от Варна в село Куманово, само на 10 км. от морето и на 10 – 15 мин. от центъра на град Варна. Районът е известен с плодородните си земи, каменните си чешми и с църква на около 150 г.

Къщата предлага простор, спокойствие, красива панорама, асфалтов достъп и е подходяща както за почивка и релакс така и за селски туризъм. Имотът спира дъха на всеки, който е имал възможност да го посети.

Вилата е в близост до автобусната спирка която се намира срещу кметството. Автобус №24 пътува шест пъти до гр. Варна, времетраене 15 минути, цена 1,80 лв. Въздухът е невероятно чист, до вилата има поляни за разходка, в близост е "батовата гора", която предлага на желаещите разходка сред природата с места за отдих. Такси ако се наеме от града струва около 10-12 лв. Курортен комплекс Албена се намира само на 18 км. Вилата е в близост до с. Кранево, к-к Албена, к-к Златни пясъци.

Вилата предлага екскурзии по заявка до всички черноморски курорти и туристически дестинации в района (Побити камъни, Аладжа манастир, ОВЕЧ, Мадарски конник, Несебър, Слънчев бряг, Калиакра и др. по желание на почиващите).

Местоположение:
Цялата вила: -
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0899 *** ***
покажи телефона
Димитър Чипински