Къща за гости „Вила Донука“ е китно сгушена сред величествени вечнозелени борови дървета, в края на село Мала Църква*, в началото на вековна иглолистна гора. Разполага с единадесет помещения, с възможност за двойно, тройно и четворно настаняване, две уютни механи, една от които е с камина, двор с детски кът и място за отдих.

Къщата е с локално парно отопление, всяко помещение е със самостоятелна баня с WC. Напълно оборудвана, с възможност за приготвяне на закуска, обяд и вечеря, след предварителна уговорка. Има безплатни места за паркиране. Максимален капацитет за настаняване 30 човека.

Цена за наемане на цялата къща:

• 550 лв. на вечер

Цените не са валидни за официални и национални празници, Коледа, Нова година и 8-ми декември! За повече информация, моля да ни пишете или да се свържете с нас по телефона:

*Село Мала Църква се намира на 10 km от Самоков, на 70 km от София, на 12 км от курорт Боровец, на 13 км от курорт Мальовица, на 20 км от лифта на Седемте рилкси езера , на 90 км от Рилксият манастир. Съставно селище на Самоковска община. Обявено е за курорт с местно значение през 1969 г. Има автобусна връзка със Самоков. Разположено е край река Леви Искър, в северното подножие на Рила, на височина 1200 m. Има планински климат със средна януарска температура -4,2 °C и средна юлска +25,5 °C. Сняг има средно през 160 дни от годината, а през зимата снежната покривка е над 25 cm.

Местоположение:
Цялата вила: 30 гости

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0883 *** ***
покажи телефона
Иванчови