Вила Дряново Вила Дряново Вила Дряново Вила Дряново Вила Дряново Вила Дряново Вила Дряново Вила Дряново Вила Дряново

Вила „Дряново“ се намира в центъра на град Дряново. Пресъздава духа и атмосферата на следосвобожденската архитектурата .

Вилата е с капацитет за 14 души* и разполага с 5 самостоятелни спални помещения, всяко от тях със собствена баня и тоалетна. Подходяща е както за малки, така и за големи компании, тъй като разполага с голяма и обширна трапезария и кухненска част и просторен двор с барбекю и басейн.

В обширният двор, заобиколен от палми, има басейн с пречиствателна станция, както и закрита външна трапезария с колоритно барбекю и пещ.

Спалните помещения са: 3 двойни спални, 1 стая с 2 единични легла и 1 двуетажно и 1 студио с 1 двойна спалня, към която има хол с разтегателни диван и фотьойл.

Във вилата има библиотека, тенис маса и зали за провеждане на семинари.

* При по-големи компании предлагаме и допълнителни стаи в сградата или цяла къща в съседния двор, където се намира нашата “Къща за гости Дряново”

Къщите ни за гости са напълно оборудвани, както за кратък уикенд, така и за по-дългосрочни наемания. Спалните, кухните и барбекютата са напълно оборудвани. Басейните са добре поддържани. Във всички стаи има телевизори и интернет.

Разполагаме с много паркоместа.

За всичко допълнително, от което можете да имате нужда, ние сме на линия всеки момент и ще се постараем да ви осигурим максимален комфорт.

Местоположение:
Цялата вила: 12 гости
Единични стаи: 5
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Провеждане на събития

вилата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Спортни събития
  5. Семейни празненства
  6. Детски рожден ден
  7. Моминско / Ергенско парти
  8. Сватбени тържества
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Владимир Лафчийски
Владимир Лафчийски