Вила Дряново Вила Дряново Вила Дряново Вила Дряново Вила Дряново Вила Дряново Вила Дряново Вила Дряново Вила Дряново
Вила Дряново
община Дряново, област Габрово
Дряново
22 Авг 25 Авг
295лв. на вечер
Самостоятелна вила
Брой гости 12 допълнителни лега 8
          

Вила „Дряново“ се намира в центъра на град Дряново. Пресъздава духа и атмосферата на следосвобожденската архитектурата .

Вилата е с капацитет за 12 души* и разполага с 5 самостоятелни спални помещения, всяко от тях със собствена баня и тоалетна. Подходяща е както за малки, така и за големи компании, тъй като разполага с голяма и обширна трапезария и кухненска част и просторен двор с барбекю и басейн.

В обширният двор, заобиколен от палми, има басейн с пречиствателна станция, както и закрита външна трапезария с колоритно барбекю и пещ.

Спалните помещения са: 3 двойни спални, 1 стая с 2 единични легла и 1 двуетажно и 1 студио с 1 двойна спалня, към която има хол с разтегателни диван и фотьойл. Във Вилата има библиотека, тенис маса и зали за провеждане на семинари.

* При по-големи компании предлагаме и допълнителни стаи в сградата или цяла къща в съседния двор, където се намира нашата “Къща за гости Дряново”

Къщите ни за гости са напълно оборудвани, както за кратък уикенд, така и за по-дългосрочни наемания. Спалните, кухните и барбекютата са напълно оборудвани. Басейните са добре поддържани. Във всички стаи има телевизори и интернет. Разполагаме с много паркоместа.

За всичко допълнително, от което можете да имате нужда, ние сме на линия всеки момент и ще се постараем да ви осигурим максимален комфорт.

Местоположение:
Цялата вила: 12 гости
Единични стаи: 5
Интернет:
Тютюнопушене:
Приема кучета:
Басейн:
телевизор:

Провеждане на събития

Вилата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Спортни събития
  5. Семейни празненства
  6. Детски рожден ден
  7. Моминско / Ергенско парти
  8. Сватбени тържества
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Владимир Лафчийски
Владимир Лафчийски