Вила Филип Вила Филип Вила Филип Вила Филип Вила Филип Вила Филип Вила Филип Вила Филип

"Вила Филип" се намира в центъра на с. Бачево, разположен между трите величествени планини на България- Рила, Пирин и Родопи. Изграден е в алпийски стил с изглед към ски пистите на Банско. Тук се преплитат автентичния местен стил и модерен дизайн. Само на 10 км. от Банско, ще намерите неповторим уют, ще се докоснете до вековните традиции и обичаи на местното население и спираща дъха природа.

"Вила Филип" разполага с 8 стаи (5 двойни, 1 апартамент лукс, 2 фамилни стаи тип мезонет), механа, лятна градина с барбекю и пещ, сауна, джакузи и масажно легло.

"Вила Филип" е идеална отправна точка за различни планински преходи.

На 6 км. северно от Бачево се намира местността "Перивол". Името идва от персийски и означава "Красива гледка". Там има останки от старо римско селище, разкопките показват че е от 1 век от новата ера. 

На около 40 минути пеша или на 2 км. от селото се намира природният феномен "Джерджева скала", върху която личат отпечатъците от копитата на коня на Св. Георги. Оттам се открива невероятно пищна панорама на цялата Разложка котловина. Изцяло с дарения и доброволен труд на жителите на селото, върху останките на древен параклис строен през 900 г., е изграден нов- "Св. Георги".

Всяка година на 6 май, Гергьовден, в местноста "Пресвета", на 1 км. от Джерджева скала, се прави курбан от жителите на Бачево, за здраве и плодородие. Вечерта срещу Гергьовден се извършва ритуала "Топене на китките". Младите момичета от селото си приготвят хубави китки и като пеят песена "Росен дъжд зароси", ги топят в глинен съд с вода, като всяко момиче си намисля желание, а на сутринта се раздават китките с пожелание то да се сбъдне. 

Местоположение:
Цялата вила: 16 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 1
апартаменти: 3
Къщи: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
телевизор:

Провеждане на събития

вилата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Детски лагер
  5. Спортни събития
  6. Семейни празненства
  7. Детски рожден ден
  8. Моминско / Ергенско парти
  9. Сватбени тържества
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0896 *** ***
покажи телефона
Георги Георгиев
Георги Георгиев