Вила Gabi Seabreeze Nest

Гърция  

Μυρτιάς, Μυρτιάς, Nea Propontida 630 80, Гърция

Вила Gabi Seabreeze Nest Вила Gabi Seabreeze Nest Вила Gabi Seabreeze Nest Вила Gabi Seabreeze Nest Вила Gabi Seabreeze Nest Вила Gabi Seabreeze Nest Вила Gabi Seabreeze Nest Вила Gabi Seabreeze Nest Вила Gabi Seabreeze Nest Вила Gabi Seabreeze Nest Вила Gabi Seabreeze Nest Вила Gabi Seabreeze Nest Вила Gabi Seabreeze Nest Вила Gabi Seabreeze Nest Вила Gabi Seabreeze Nest Вила Gabi Seabreeze Nest Вила Gabi Seabreeze Nest Вила Gabi Seabreeze Nest

Добре дошли в Gabi's Seabreeze Nest - перфектната ваканционна къща за вашата почивка във вилната зона на живописния крайморски град Неа Каликратия!

Разположена на удобно разстояние от плажа – само на 800 метра, тази уютна къща предлага всички удобства, които ще направят вашия престой незабравим.

Къщата разполага с две комфортни спални, всяка от които е обзаведена с легло с ширина 160 см, които ще осигурят пълноценен сън и отдих. Спалните са светли, оборудвани са с гардероби и нощни шкафчета.

Банята е модерно оборудвана и включва всичко необходимо за вашия комфорт – душ кабина, тоалетна, мивка с огледало и достатъчно пространство за съхранение на вашите лични вещи. Тук ще намерите и свежи хавлии и основни тоалетни принадлежности.

Всекидневната е идеалното място за релакс и общуване. Тя е оборудвана с удобна мека мебел, телевизор с плосък екран и климатик, който поддържа приятна температура през горещите летни дни. За допълнителен комфорт на гостите, във всекидневната има разтегателен диван, който може да осигури място за спане на още един човек.

Общият капацитет на къщата е за 5 човека.

Външната кухня е една от най-големите атракции на къщата. Тя е напълно оборудвана с всички необходими уреди и прибори, включително хладилник, печка, микровълнова фурна, кафе машина, миялна и посуда. Това е идеалното място за приготвяне на вкусни ястия на открито.

Дворът е просторен и прекрасно поддържан, предоставяйки ви възможността да се насладите на спокойствието и красотата на околността. Тук ще откриете удобни мебели за отдих, където можете да се насладите на сутрешното си кафе или вечерния коктейл.

В двора е разположено и барбекю, което ви дава възможност да приготвяте вкусни ястия на скара. Това е идеалното място за организиране на семейни вечери или приятелски събирания на открито.

Къщата се намира само на 800 метра от плажа, което я прави перфектен избор за тези, които обичат да се наслаждават на морето.

Неа Каликратия е малък, но оживен курортен град, предлагащ разнообразие от ресторанти, кафенета и магазини, където можете да се насладите на местната кухня и култура.

Gabi's Seabreeze Nest е идеалната ваканционна къща за гости за семейства или групи приятели, които търсят комфорт, удобство и близост до морето. Съчетанието от модерни удобства и уютна атмосфера ще направят вашата почивка в Неа Каликратия незабравима.

Заповядайте и се насладете на един истински релаксиращ престой в Gabi's Seabreeze Nest!

Резервирайте сега!

Местоположение:
Цялата вила: 5 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0888 *** ***
покажи телефона
Емилия Славова
Емилия Славова