Къща за гости Галата

град Варна · община Варна, област Варна

Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата Къща за гости Галата

Villa Galata, Варна разполага с леглова база от 32 места.

Villa Galata се намира на 12 км. от центъра на град Варна, до квартал Галата, в местност Боровец. Вилата е в близост до плажовете Карантината, Фичоза и Паша дере. Намира се в местност, известна с уникалния си въздух, сравняван с този в град Сандански. Районът също е много тих и спокоен за почивка.

Вилата е изцяло в битов стил. Разполага с 6 тройни стаи и 3 четворни. Всички стаи са с климатик. На първия етаж е разположена механа 120 кв. м, с камина и обзаведена кухня.

Непосредствено пред вилата има закрита барбекю зона 30 кв.м, удобна за приготвяне на храна. Вилата разполага с лятна къща 120 кв. м, също с обзаведена кухня, барбекю, пещ за печене, телевизор, музикална уредба с професионални тонколони.

В двора има басейн и шезлонги. Вилата разполага с 3 кухни, удобни за приготовлението на храна, както и с всякакви кухненски уреди за удобството на гостите.

При наемането на вилата се оставя депозит по договаряне.

Цената за цялата вила е 900 лв./ нощувка

Цената от 30 лв. е при наемането на цялата вила (30 човека), под тази бройка цената е 60 лв. на човек.

Местоположение:
Цялата къща: -
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Провеждане на събития

къщата е подходящо място за провеждане на следните събития:

  1. Младежко парти
  2. Шумни празненства
  3. Фирмено парти
  4. Детски лагер
  5. Семейни празненства
  6. Детски рожден ден
  7. Моминско / Ергенско парти
  8. Сватбени тържества
Условия за повеждане на събития:
До 32 души, лятото в лятната къща шум до 23 ч., след това може вътре без ограничения.
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Светослав Димитров
Светослав Димитров