8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Заета Направете запитване   Заета

Къща за гости "Галияна" се намира в китното селце Железница между градовете Благоевград и Симитли, в близост до пътя за Банско и Гърция. Селото е заобиколено от красива природа, тишина, спокойствие и чист въздух.

Вила "Галияна" разполага с 21 места за настаняване, разпределени в 6 стаи проектирани и обзаведени в съответствие с най- съвременните изисквания.

На разположение на нашите клиенти е и парти клуб Вила "Галияна" оборудван с 42" инча FULL HD телевизор, караоке озвучителна уредба и напълно оборудвана кухня, в която сами може да си приготвите ястията за вашия купон.

Разположението на къща за гости "Вила Галияна" е подходящо за еко, ски и планински туризъм. Близостта на градовете Благоевград и Симитли благоприятстват за разходки и посещения на музеи. На около 40 км. се намират Рилския Манастир и Стобските Пирамиди, където ще се изумите от красотата, която е сътворила природата.

Рибарите могат да опитат късмета си в течащата покрай Къща за гости „Вила Галияна” река Струма, а пък ако не ви се ходи на риба можете да се забавлявате с рафтинг или пък да посетите минерален плаж Симитли, който се намира само на 3 км. от Вила Галияна.

Заповядайте при нас и няма да съжалявате!

Домашни любимци се приемат след уговорка и заплащане на допълнителна такса - 30 лв. на ден.

Местоположение:
Цялата вила: 25 гости
Двойни стаи: 3
Тройни стаи: 3
Студиа: 1
Интернет:
Тютюнопушене:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0879 *** ***
покажи телефона
Галина Владова