Вила Гардения Вила Гардения Вила Гардения Вила Гардения Вила Гардения Вила Гардения Вила Гардения Вила Гардения Вила Гардения Вила Гардения Вила Гардения Вила Гардения Вила Гардения Вила Гардения Вила Гардения Вила Гардения Вила Гардения Вила Гардения Вила Гардения Вила Гардения

Къща за гости "Гардения" е разположена в с. Гумощник, което е на 12 км. от гр. Априлци. Удобна и кокетна, тя ще Ви предразположи за положителни преживявания.

На ваше разположение ще е голямо барбекю-механа, в което има всичко да се отдадете на кулинарни творения.

Къщата предлага два апартамента всеки със собствена баня с вана и WC, камина, телевизор, кухненски кът и тераси с уникална гледка към връх Ботев. На разположение са и две стаи със собствен санитарен възел, телевизор, хладилник и балкон. Всички помещения са климатизирани.

Сауната ще ви помогне да се освободите от ненужното. През топлите летни дни може да отпуснете духа и тялото си около басейна, обвит от тишината и аромата на прекрасната ни цветна градина. А когато се почуствате достатъчно заредени с енергия тръгнете по намиращите се в непосредствена близост горски пътеки и ще се потопите в освежаващата и чиста атмосфера на Стара планина.

Ако имате нужда да се помолите- на 12 км. е Троянскя манастир, а ако сте жадни за планински приключения - бъгита, коне, или обичате да похапвате и пийвате в механи, то наблизо са Априлци, Беклемето и Троян.

Не пропускайте да видите килийното училище от началото на 19 век, иконостаса от дърворезба в местния храм "Св.Николай Летни" и ако не знаете- от селото са единствените българи имали куража да се качат на знаменития "Титаник" - докоснете се до техните истории и дух като посетите паметника, поставен в тяхна чест в двора на местната църква.

И не на последно място - дайте си нови хоризонти като си подарите почивка в селото с най-широк хоризонт - Гумощник.

Местоположение:
Цялата вила: 12 гости
Двойни стаи: 2
Апартаменти: 2
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
климатик:
Отопление:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Гергана Петкова
Гергана Петкова