Вила Green House

Гърция  

Nea Peramos, Nea Peramos 640 07, Greece

Вила Green House Вила Green House Вила Green House Вила Green House Вила Green House Вила Green House Вила Green House Вила Green House Вила Green House Вила Green House Вила Green House Вила Green House Вила Green House Вила Green House Вила Green House

Вила с висок стандарт, която ще остави доволни и най-претенциозните гости. Намира се само на 100 метра от организирания плаж, с прекрасното море и в непосредствена близост до центъра на селото, с магазини, аптеки, рибни таверни и др. Подходящ за престой и спане до 7 гости.

Разполага с две големи спални, с двойни легла и единично легло. На същия етаж има голяма баня с джакузи и голяма тераса, за да се насладите на сутрешното си кафе.

Терасата е с изглед към морето.

Цялата къща е климатизирана и разполага с телевизор и Wi-Fi.

На долния етаж има хол, малка баня, кухня с цялото оборудване (електрическа печка, хладилник, миялна машина, кафемашина, микровълнова печка, тостер). В хола има разтегателен диван, голям балкон с мебели, за хранене и релакс.

Градината на вилата е достъпна за големи или малки групи, с барбекю, голяма маса за хранене и детска площадка. На разположение са и 2 велосипеда, за да опознаете кварталите на селото и плажовете.

Винаги чиста и перфектна вила Green House Ви очаква да се насладите на вашата почивка. И накрая, Елена и Костас, собственици, ще Ви служат с нетърпение и любов.

Местоположение:
Цялата вила: 7 гости

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
0886 *** ***
покажи телефона
Андрея Христев
Андрея Христев