8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Заета   Заета   Заета
Вила Хънтинг Вила Хънтинг Вила Хънтинг Вила Хънтинг Вила Хънтинг Вила Хънтинг Вила Хънтинг Вила Хънтинг

Вила Широка поляна се намира на 100 метра от брега на едноименния язовир, от западната му страна, до главния път за град Доспат. 

Вилата е на два етажа и е подходяща за настаняване на 6 човека. 

На първия етаж са разположени хол с камина, мека мебел (ъглов диван с маса ), трапезария, кухня оборудвана с кафе машина, микровълнова фурна, фурна с термоплот, посуда (лъжици, вилици, чинии и др. всичките на ловна тематика ). На същия етаж има баня, тоалетна и веранда.

На втория етаж има спалня и разтегателен диван мека мебел и тераса с изглед към язовира.

На разположение е външно барбекю на дървени въглища.

На 200 метра от вилата има хранителен магазин, от който можете да се снабдите с продукти за готвене. Ако не ви се готви, на същото разстояние има и ресторант, в който предлагат вкусна храна. На 50 метра от магазина има автентична селска фурна за хляб, който се приготвя на пещ. 

В околностите на язовир Широка поляна има много интересни места и забележителности, които можете да посетите по време на своята почивка:

* Кемеров мост, пещера Партизанска дупка, скално светилище Дженевра, стопанство за пъстърва, екопътеки и други. В самия язовир можете да ловите риба, да карате лодка или водно колело или да се повозите на туристическо корабче. 

Местоположение:
Цялата вила: 6 гости
кабелна телевизия:
Отопление:
кухня:
Безплатен паркинг:
Вътрешна камина:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0887 *** ***
покажи телефона
Георги
Георги