Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити Вила Инфинити

20% отстъпка за вашата почивка през май, юни и септември!

Вила Инфинити е изключителна възможност за вашата семейна почивка на Северното Черноморие. Разположена в сърцето на вилна зона "Изгрев", къщата осигурява комфорт за 12 гости. Истинският "УАУ" ефект идва, когато за първи път стъпите на верандата. На изгледът към курорт Албена, златните пясъци и чистите морски води биха завидели много холивудски звезди.

Вилата се простира на три етажа и предлага 6 отделни спални - една с двойно легло на третия етаж и пет с по 2 единични - 3 бани (една от които с вана и две с душ кабина) и просторна всекидневна, комбинираща напълно оборудван кухненски бокс, зона за хранене и секция с мека мебел.

Всяка от спалните е обзаведена с гардероб (или скрин), нощни шкафчета с лампа за четене, тоалетка със стол и огледало, климатик и има излаз към тераса (с изключение на детската спалня от съображения за сигурност).

На приземния етаж е разположена една спалня с 2 единични легла и самостоятелна баня и тоалетна.

На втория етаж ще намерите 3 спални, всяка с по 2 единични легла, които могат да се събират или разделят според вашите предпочитания. На същия етаж се разполага и втората баня с душ кабина.

На третия етаж е основната спалня с двойно легло и прилежаща баня с вана, както и детската спалня с две отделни легла и скосен таван.

В кухнята на приземния етаж на ваше разположение са: хладилник с камера, съдомиялна, 4 керамични котлона, фурна, аспиратор, микровълнова печка, тостер, кафе машина, електрическа кана за вода.

В близост до кухненския бокс е разположена масата за хранене, а под покритата веранда с разкошна гледка към морето, ще намерите градинска мебел с допълнителни маси и столове.

Помислено е и за доброто парти настроение на гостите - 42'' телевизор със сателитни канали, CD уредба и DVD - са на разположение във всекидневната, затова не забравяйте да вземете със себе си любимите си филми и дискове с музика.

В допълнително помещение на приземния етаж е осигурена пералня, дъска и ютия за гладене - изключително необходими за групи с малки деца.

Мястото, където ще прекарате незабравими мигове с приятели или семейство, със сигурност е верандата, която разкрива невероятна морска панорама към курорт Албена и денем, и нощем. И през летните горещи дни със студен коктейл, и в топлите пролетни нощи с по чаша бяло вино, и в прохладните ранни сутрини с чаша топло кафе, морската гледка винаги успява да стопи напрежението, натрупано в ежедневието и да зареди батериите за едно по-ведро настроение.

В добре поддържаната градина на вила Инфинити е разположен басейнът с детска част, където ще намерите жадуваната прохлада след часове под лятното слънце.

Вилата е напълно климатизирана.

Сателитната телевизия е на разположение само във всекидневната.

Безплатен Wi-Fi интернет.

Вилата разполага с едно паркомясто в двора и възможност за паркиране на още 1 или 2 коли на улицата.

Има на разположение преносимо грил-барбекю, малък сейф и охранителна система.

Местоположение:
Цялата вила: 12 гости
Басейн:
телевизор:
кабелна телевизия:
Безжичен интернет:
климатик:
Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направи запитване
052* *** **
покажи телефона
Павлина Ангелова
Павлина Ангелова