8-ми Декември Коледни празници Нова Година
  Свободна   Свободна   Свободна
Вила Джоя Дел Соле Вила Джоя Дел Соле Вила Джоя Дел Соле Вила Джоя Дел Соле Вила Джоя Дел Соле Вила Джоя Дел Соле Вила Джоя Дел Соле Вила Джоя Дел Соле

На вниманието на нашите гости:

От лято 2021 басейна на вила Джоя Дел Соле се отоплява с термо-помпа. Температурата на водата в басейна и през деня, и през нощта, ще е такава каквато вие я пожелаете!

С оглед ситуацията около COVID-19, предлагаме за всички които желаят да се откъснат от големия град и да се изолират със семействата си в частна вила, ще правим специални цени за по-малък капацитет от посочения за вилата (за едно семейство с едно или няколко деца или две семейства с по едно или с по няколко деца), тази оферта е валидна само и единствено за резервации извън активния летен сезон и Коледно-новогодишните празници, при наемане за повече от 14 нощувки.

В Балчик, има 4 големи супермаркета - LIDL, ABC, CBA и Аквилон. Всички те са богато заредени, не са претъпкани с хора, няма опашки пред магазините, ситуацията е коренно различна от тази в големите градове. Също така има 4 аптеки, които също са доста добре заредени. Обновената морска алея в Балчик е прекрасно място за разходка в един такъв момент, няма забрана за това, а и няма хора в момента по алеята, тъй като летния сезон е все още доста далеч. Има много други места за разходки, дворовете на всичките ни вили са големи и просторни, нямат нищо общо с депресиращата обстановка от изолацията в големите градове на страната.

Всички, които желаят да се възползват от нашата оферта, молим да се свържат с нас.

Бутикова Вила „Джоя Дел Соле” или преведено от италиански „Радост от слънцето” е уникално място за отдих на брега на морето сред красива природа и тишина!

Вилата се намира в непосредствена близост до плажове, ресторанти, магазини и „Двореца на кралица Мария” в гр. Балчик. Вилата е много просторна и слънчева, всичко това съчетано с красивата морска панорама и природа, създава у всеки гост вътрешна радост и умиротворение!

Вилата привлича с класическия си стил и уют и с широките си 5 спални, към всяка от които има баня с тоалетна.

На разположение на гостите има две големи кухни, голяма трапезария и хол с удобна мека мебел и голяма луксозна баня към него.

Вилата разполага с просторни тераси, гледащи към морето и панорамна тераса на последното ниво!

Всяка от спалните е оборудвана с LED телевизор с IP телевизия пълен пакет и високоскоростен интернет във всяка точка на имота.

Басейнът е с големина 9 метра х 4 метра и голяма игрална зала в непосредствена до него близост, разполагаща с билярд, въздушен хокей, джага, дартс, музикална система.

До басейна има и джакузи с нагревател за 8 души.

Вилата разполага с паркомясто за 4 коли.

Важно!

Вила за 1 или 2 нощувки не се отдава, както и за момински, ергенски и друг вид партита!

Местоположение:
Цялата вила: 1100 гости
Интернет:
Тютюнопушене:
Ресторант:
Приема кучета:
Басейн:

Препоръчани обекти наблизо

Дати на настаняване
Пристигане Напускане Гости
Направете запитване
0878 *** ***
покажи телефона
Велимир Анещев
Велимир Анещев